tur?



nu hade ni allt tur ni era små jävlar. eller så hade ja tur, ja vet inte. vem ska man tycka synd om egentligen micke?

i vilket fall som helst så när jag full gick hemåt från åkersberga busstation igår natt så ville ja, på riktigt, skriva det mest ärliga och utelämnande blogginlägget någonsin. om jag haft en dator där just då skulle jag berätta allt, mina hemligheter, mina känslor, mina största misslyckanden, mina största sorger, mina hemliga kärlekar som jag aldrig kan glömma, saker jag ångrat, saker jag inte ångrat men borde ha ångrat, mycket sex, fem-i-top listor á la high fidelity om bästa kyssarna, bästa liggen, snyggaste brösten jag tagit på och en hel del annat äckligt (jag blir äcklig när jag är full), mycket musik och mycket mycket utelämnande och naket skulle mitt liv sammanfattas i dess helhet och ärlighet i ett blogginlägg på zachska.webblogg.se för alla att beskåda.
jag ville verkligen det här och tyckte att det var en alldels lysande idé, varför vet jag inte riktigt nu men ja hade nåt konstigt behov av att vara överärlig. som liksom en förlängning på fyllesms, eller fyllesamtal då man ska vara ärlig och berätta hur man känner. alla dessa fyllesms som jag skickat i mina dagar, och gud vad jag ångrar dom dagen efter. de skulle inte vart NÅNTING i jämförelse med detta inlägg. jag hade verkligen satt ihop allting i huvudet och hade tillochmed en titel, och håll i er för något sånt här pretto kommer ni sällan stöta på. mitt inlägg skulle heta: sanningen. förmodligen planerade jag att ta självmord efter, men det kommer jag inte ihåg. när jag kom hem hade jag dock större lust att gå och lägga mig. tur.










dagens, nej årets, nej fan typ det bästa tipset jag någonsin haft att ge någon annan människa i världen som har någon sorts självaktning och musikintresse: ha sex till marvin gayes "lets get it on" . gör det bara.









olivia: det var ingen dröm älskling.
ck: nu kommer du me här ju kul va här kommer din jävla bloggjävel va nöjd va?

Kommentarer
Postat av: Nathalie

hahaha, synd att du inte hade en dator när du tänkte säga sanningen. Vore ett mkt roligt inlägg att läsa.

Postat av: fanny

det hade varit spännande..dock kanske en aning för utelämnande..

2007-01-14 @ 23:00:08
URL: http://faran.webblogg.se
Postat av: bartho

Jag har redan haft det. Det är gaaaammalt ;) Jaså, du känner jacke? hur?

2007-01-15 @ 21:47:38
URL: http://bartholomeus.blogg.se
Postat av: Anonym

langa sanningen snart, snälla. kanske skriva den i bokfrom?
bitte?

2007-01-17 @ 16:40:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback