fjansson





han e ju för bra:
FJANSSON











liten syster 10 år






johanna


-henke, jag är en mogen kvinna och det kommer du aldrig bli.

...

för du är en man.























saker som gör skillnad





nattklubbskö
and1: hej.
vakt: hej, kan ja få se legitimation tack.
and1: visst, här.
vakt: hmm.. de här är inte du.
and1: ööhm.. jo de e verkligen jag.
vakt: nej de här måste va din tvillingsyrra.








de e fan bra tjyvlyssnatmaterial på den snubben.





förra veckan








förra veckans ord.. cocpop.

rövarspråket.

















rorövovarorsospoproråkoketot äror foförorövovrorigogtot sosjojukoktot kokulol.


rorobobototcocopop.






HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHA.

nu måste jag städa och jag orkar inte för ja e arg på min mamma och ska flytta hemmifrån så fort det går vägen med mina musik, skådepelar och fotoplaner eller den där trisslotten så ja ÄNTLIGEN kan flytta härifrån. fyf aaan va skönt.




självonani











74390-148









bevis





alla som nånsin tvivlat på att jag var en fotbollsgrabb! här kommer svar på tal..



fotboll





evolution












funderar på att starta en ny serie om evolutionen..

första inlägget:

jag tror att rent evolutionsmässigt så är det en fördel om killar är svartsjuka. de som höll koll på sina stenålderskvinnor och blev arga om dom mingla med andra neandertalare hade nog större chans att föra vidare sina gener än dom som bara gav själva fan i va deras fru håll på med.



















jag tror inte jag är en evolutionär människa.
















commu






-när du vaknar på morgonen, du är ruffsig i håret, du sträcker på dig och drar åt dig täcket å säger hej. då är du dig själv.
-du e dum i huvet.









































dagdröm







det mysigaste jag gjorde idag var att sitta på golvet mittemellan förarsätet och passagerarsätet i en förarhytt på en lastbil och skumpa fram och tillbaka och somna. att somna till folk som pratar är fet.












önskelista




- pentax smc-da 10-17 mm fisheye
- trebensstativ med kulhuvud
- 8 gb minneskort
- rockyalbum (inte 2,3,6 eller 7. dom har jag)
- monthy pythonbox
- en fin bok
- en flickvän
- ett engångsligg
- en älskare
- en som är totalt utanför min liga
- ett berg toalettpapper
- världsherravälde


sen nåra små saker som

- ett par nya hörlurar
- ett jobb
- en plan
- ett sammanhang
- ett piller som får en att sluta drömma, tänka klart..











74390-144











































gubbe




e de ja som börjar plocka gubbpoäng vid 19.9 års ålder eller är jag ensam om att tycka att det spelas på tok för hög musik i stockholms nattklubbsvärld? jag vill prata med människor, inte skrika åt dem! skrika gör man i armén.












74390-143















































ps. ja kan göra mojito! HA

hela världen




tänk om hela världen skulle.. kunna. kanske..


jag vet inte.


lyssna kanske?




lyssna mer på saker som är vettiga. titta mer på saker som gör någon liten skillnad. nån liten skillnad. de behöver ju inte vara mycket. titta på en tant och tycka att hon är fin för att hon är gammal och glad och antagligen har mycket att berätta om världen och människor och livet. det vet man ju inte . man förstår ju inte det. jag förstår aldrig det. ändå tycker jag att jag är en ganska tantvänlig människa.








ja e fan den tantvänligaste människan jag känner.




ett tag


vuxenlivet kom som en chock för henrik. på en sekund hade han ett par hundra beslut att ta på en gång och ett par tusen val att välja emellan och ett par miljoner gånger sämre sömn än i hela sitt liv.

fragment ur henriks liv:

tisdag: stress, stress, stress.

åkte för att göra allt roligare hem till micke, förbi täby centrum och stod i två år i kö på seb, funderade på att råna skiten. jag och micke kom på att om någon på fullaste allvar skulle erbjuda nån av oss jobbet som riksbankschef så skulle vi tacka nej, eller tacka ja och ta alla pengar och dra till bali typ. vi gick och ragga på tjejer me stora bröst på h&m istället och käka thaikäk. under maten så ringde fotograf-fan och undrade om jag fortfarande var intresserad av att vara fotoassistent. ja visst.. hon sa att ja skulle jobba 18 timmar om dan gratis. ja sa kanske, hon sa hör av dig. henrik blev stressad, vad ska han ta sig till? till valléntuna blev det iaf, för vi skulle hämta ut jobbarbrallor av basse å martin, lite uttittat och sen in te stan igen, hitta drömparkering och upp på weekdays huvudkontor för gå på intervjuv där. hon var skum, jag gilla det inte. jag skulle jobba julafton. får se tänkte jag. tagga till hollywood för micke skulle slänga käft me dalmasen som fick ligga en massa.. han flyger in brudar från norge säger han. sen flyger dom hem som en mer fullständig kvinna..


-asså du vet.. vahettere.. han lars vinterdäck.. nej.. lars leijonbacke..

-lars leijonborg..
-ja.. nej. alltså.. ööhm.. han den andra..
-fredrik reinfeldt?
-hahaha aaaaaasså tror du ja e lite bränd ida eller? inte me på mycke.. men ja vet iaf att han är såndär regissör.. hahahaha nej.. haha vänta.. president..
-stadsminister..?
-jaaaa haha alltså.. ja tänkte på stadschef..  ... ... .... finns de nån stadschef i sverige?



på kvällen lyckades jag pressa in toves teaterpjäs. tove är btw den människa som jag kan presentera snyggast i världen och sverige:
-jaha vem är det här då?
-ja förlåt, det här är tove, hon är mitt filmhångel. vi hånglar bara på film.

hur skönt är det inte??
aja iaf.. hon har lyckats regissera ihop kliniken av norén på två timmar. jävla pucko som tar på sig en två timmars norenpjäs som första regiuppdrag. varför i helvete liksom.. men hon klarade det med bravur. jag var hur impad som helst, bra regi, snyggt och intimt och tankvärt. på väg hem så märkte jag på e18 mellan arninge och rosenkälla att de skvätte ovanligt mycke om bilen, kolla på bilen bredvid och den skvätter ingenting. va fan.. de e ju jättekonstigt.
det är rök som kommer ur motorhuven som på farsans bil sitter bak, och temperaturmätarn i motorn rusar uppåt. FAN SKIT JÄVLA HELVETE!!!
stannar bilen vid vägkanten, tar en cigg och lugnar mig.  pappa kommer ju döda mig på riktigt riktigt riktigt. ringer..

-hej pappa..
-ööhm.. tja..
-hej.. hörrö. eh.. de börja ryka ur din bil så ja stanna på e18.
-jaha synd om dig.
-är du inte arg?
-ne.. ta hem bilen och dig bara. gonatt. klick.


ok.. jag ringde tyotaservice som skicka en bil som var där inom en timme. service som fan. gratis bärgning hem. de va en råtöntig grej som var grejen, det var det värsta. locket till kylarvätskan hade oprovocerat hoppat loss och allt hade åkt ut. typ lite plast och vatten och hela skiten dör. suck. kom hem uppe i varv och alldeles för sent och kunde inte somna. skulle upp kl 5. 

onsdag: uppe me tuppen. trött som ett as iväg till sollentuna, skulle jobba prolo, fast det var inte prolo utan typ inreco som de hette. jag fattade verkligen inte nånting, micke hade dragit med mig på det. tydligen skulle jag jobba som möbelbärare och montör mån-ons hela december. sweet.

jag har aldrig burit så mycket i HELA mitt liv.. cederqvist advokatfirma ska flytta in på blaiserholmen 1 och har 3 våningar och 3000 kvm och typ fyra miljoner hyllor, trehundramiljarder skåp och sjubiljonersexhundratusenmiljoner bordsben och skivor. och det bar jag. käka lunch på harry b jones i snickarbrallor.

här skulle jag väl kunna skriva nåt smart om det ickeklasslösa sverige. det orkar jag inte. men man märks inte lika mycke i snickarbrallor. lite synd.

sov.


torsdag: sovmorgon, skönt som fan. började jobba kl två.. käka frulle me farsan. han är en sargad hjälte för tillfället. han fick för sig att lära sig rida och har sen dess haft av underarmen och nu hälsenan. och opererat båda väldigt nyligen, så han rullar runt i rullstol och tycker de e jävligt soft att plocka sympatipoäng. han pekar och viftar lite och kollar på film och läser böcker och snackar skit. de e väl de han gör bäst.

åkte till stan, hitta parkering vid hornstull YES. det är ett helvete.. har min specialareplats vid dsjukhus där INGEN tar mig men ida tog ja den risky varianten att dra in till stan hela vägen och hitta pplats. hatar varenda sekund spenderad i en bil i en stad. städer är gjorda för bussar, fotgängare, skateboards, cyklar och tunnelbana. inget jävla annat. framförallt inga bilar.

aja knata ner till jobbet, street. står i eventbaren där och kränger ihopkokade drinkar för fulla muggar. jag har adlrig jobbat bar förut. och jag vet faktist inte riktigt hur jag lyckades hamna i den här baren, men tydligen vill dom ha mig och jag säger inte nej, varför skulle jag göra det. INGEN ANLEDNING. jag älskar att stå i bar! står tillsammans me en råsoft gammal rövare som heter andy, 30 år och har väl hittat på det mesta man kan hitta på på trettioår. tokskön snubbe, måste hänga mer med honom. generellt jävligt skönt folk.. många gamla rövare.



fredag: skulle träffa fotografen. visste verkligen inte vad jag skulle förvänta mig.
jag HATAR intervjuver. jag ballar ur och börjar snacka gojja om de mesta. ja tycker det är så jobbigt att dom förväntar sig något av mig som jag inte vet vad det är och därför inte vet om jag kan leverera. men det var ganska lugnt.. hon var trevlig. dryg, självsäker men trevlig. sådär på gränsen till när man tycker nån är jobbig. jävligt bra på att hävda hur bra hon är, hur bra just HON är, hur många hon känner, hur tidigt hon slog igenom, hur poppis hon är, bla bla bla.. vet inte. jag tvekar. vill jag det här? ett år utan lön, antagligen med erfarendheter och kontakter. men det mesta hon vill att jag ska göra är att retusha, och jag vill helst lära mig mer om foto och studio. photoshop kan nån annan sköta. hennes huvudsakliga fråga var väl om jag verkligen ville det här. aja.. iväg och jobba igen. arg på busschafför.. sl måste ha nåt anställningskrav på de bittraste idioterna i hela världen. alla är kolhuven.

dagens nödvändigaste smskonversation:

Kom ut i baren då!

är lite sen.. är på väg! kommer om typ 201

Kommerer om vad?

20

Timmar?

sekel.

Millenium?

ljusår

Stjärnstopp, åker du bil eller cyklar du?

typ går krabbgång

baklänges

väääääästerbron

Fan va coolt ja cyklade enhjuling till kungsan ida.

Sweet då åker du helikopeter eller?

ja åkte trampbåt till norge igår..

Fan va jobbigt, körde du runt hela skiten eller tog du göta kanal med diverse bärande under ärmen eller?






svängde ihop typ 20 henke special under kvällen, dom va ruggigt bra. måste komma på nåt häftigt namn. reddance, stripesdown, vodka and the sea..
henke special är vodka, red tonic, passionsfruktsjuice och lime. förbluffande bra, söt, men samtidigt sträv och lite bitter. som folk i allmänhet.


träffa johanna z på bussen! de e jävligt förlösande att träffa riktigt gamla polare som man spenderat så mycke tid med, sådär på nattbussen. vi satt och tjöta om inget och allt möjligt, garva hur mycke som helst. ibland är det roligt att åka nattbuss.


lördag: kom hem på natten bara för att upptäcka att varenda säng i huset var ockuperad av ett eller annat drägg av nåt slag så de blev soffan för mig. vaknade med nackspärr och skyndade mig iväg igen, skulle träffa mr hugo lindmark vid gullmars kl två. sen skulle jag bli. men the dealeo är att vi har spelning den 15e på klubben på fryshuset!! KOM KOM KOM KOM KOM KOM...

bjud alla ni känner och kom kom kom. kolla in www.myspace.com/hugolindmark för en nymixad garbo och i'm happier now och checka ut www.myspace.com/hugolindmarksolo och akilles för en riktigtriktigtriktigt bra låt. men den femtonde gäller det, tror det kommer bjudas på blås också! mycke möjligt om vi får allt att gå ihop.

vidare till radon på lanparty/förfest. deras grejer är alltid rätt softa.. de e en grym lokal på styrmannagatan. kolla verkligen in http://www.globetaggers.com/ och stockholm och videos så är de en video med mig som står å snackar skit om som. full som ett svin, vidare till berns. kändishorade i bakvattnet på ateensamit. känndes bra, han e skön ju.

dagens misslyckande, dagens fatala misslyckande var att jag för EN GÅNGS SKULL kände nån som kunde ge mig en fördeli stockholms uteliv. djn på street skulle lira på grodan och min kusin skulle stå som inkastare så ja hade ju ett guldläge att schteka me mig vem som helst. men ingen haka på. alla banga. jag har inga kompisar. fy fan.

fyllafylla. suck.

söndag: konfaträff. det är nåt speciellt att spela gura bakis, jag har spelat låtarna trehundratusen gånger och kunde mest sitta och leka. tvillingarna och wells fick sköta det stabila så kunde ja sköta det som råkade komma ut ur min bakisbesatta hjärna just då. annars går det väl som det går.. börjar få rutin på det här nu. jag vet hur det går till. sluta tillåme ragga på dom små liven för två år sen så ja brydde mig inte så mycke om dom små liven. de e soft att få vara äldst och mest erfaren ibland.

behövde åka in till stan för att dra ut pappa från en glöggfest och in i bilen och skjutsa hem honom. han e fan inte dålig på att mingla den killen. det tog honom 45 minuter från att han börjat säga hejdå till folk till att han verkligen var utanför dörren. de e väl kanske en bra sak. tycker jag. hur kul skulle de va om han var en sten? skulle han heta sten zachrisson då? skulle jag heta sten i mellannamn? shit.










gonatt.


nijo

ninjo

klargjort





min nyaste affärside kommer slå så jävla hårt om ja bara får finansiärer!! helt sjukt, ja kommer bli miljonär..

ATT DÖDA FOLK! men sen återuppväcka dom såklart...





men tänk, det är inte sån dålig ide som det låter! de går rent medicinskt att döda och återuppliva människor ganska friskt. och så överdriver man riskerna lite och VIPS! varenda jävla adrenalinkickande dåre kommer stå och bara vänta på att blir dödad och återupplivad, det måste ju vara den ABSOLUT ultimata kicken! du kommer se ditt liv passera i revy, du får fira två födelsedagar och du vet hur det är att vara död, du behöver aldrig mer tveka.


bara ja får lite stash så kommer det här att slå, de kan ja lova meinen damen unt herren!
























ps. helt sonika kommer ja stå i baren på street under julborden. älskar det, jag är som gjord för att stå i en bar. le och mingla, mina främsta attribut.

ps2. bara för att klargöra: YES du kan FETHAJJA att ja FETHÅNGLAT me tora.. typ hur mycke som helst! typ mest i hela världen! typ.. i massa parker och trappuppgångar å tunnelbanestationer  å gatuhörn å mariatorg å andra softa ställen. så kom inte å snacka skit om mig å mina hångel! HA!





























http://www.annaemilia.se/ tar ruggiga bilder. ja blir avis.