jao.



sara

saknar dig.



toväs ute å innelista.

johánna å tove

direkt från new york, utryck på  toves inne och utelista.

inne:
1. ungefär istället för typ
2. såhär
3. oskön
4. shiiiiit
5. volcom

ute:
1. ere sant
2. inte skön
3. skoja inte.



ps. ytterst internt.


lista.


orkar inte skriva biologi.

snott av
http://hannahcapulethellstroem.blogg.se
cheers mate.



dagens outfit: för stora levis-engineered jeans från den gamla goda tiden, mitt "god-save out mobile home" linne från whipping floyd och adidas sneaks.
dagens låt: shiedas låt på låtverkstaden, den var riktigt skön. annars rock n roll suicide med bowie (hitta en gammal lp)  
dagens citat: "henke jag vill ha uppmärksamhet" - jannie efter att ha trummat på mig i en halvtimme. eller "börjar vi tolv?" - micke eftet att ha ringt mig halv åtta och påstått att han är i skolan redan.
dagens statement: solsken främjar rökning.
dagens sysselsättning: skrattat åt mikael, sov till tio, lyssnade på hugo lindmark och dansade runt, åkte tåg, var i skolan, spelade musik, smsa med min fru, åkte hem, lagade wok, åt wok, skulle plugga, duscha, skulle plugga, lyssna på musik, skulle plugga, bloggar.
dagens godis: sara.
dagens köp: EN MAGNUM. och en toscakaka.
dagens vill ha: en gele skin till min framtida ipod, en longboard, ett par ijin byxor. en långboard.
dagens fråga: var gör min tid med mig?
dagens SUCK: har inte nån egentligen. förutom min engelskalärare, hela hon är en suck.
dagens yeehaw: min ipod är på väg!
dagens textcitat: and I need you more than I want you / and I want you for all time" - jimmy webb



syster min.




ja å sis

jag älskar min syster faktist. hon e bäst!


hockeyfrilla två.









sdf





man skulle kunna heta dorfen von snorfen.
heliga humrar, nu sprutar dompan.







men ja har bara hockeyfrilla istället.

söderförorter.




jag har en konstig känsla i mig. det är skumt. i mig själv så har jag på nåt sätt en bild av hur jag vill/ville att mitt liv skulle vara eller va. och då menar jag inte saker jag vill göra eller speciella händelser, utan jag pratar om samanhang.
den här känslan är inget ihållande, den kommer ibland i några sekunder. sen sitter ekot av den i betydligt längre. det är så jävla svårt att förklara. jag är en sökare och letar alltid efter anledningar, orsaker och samband. och ibland när jag hamnar någonstans eller är med någon speciell person så faller alla dessa bitar på plats och jag känner att i den här drömvärlden skulle jag vilja vara för evigt..



äh ja kan inte förklara. slutar där. gonatt.

städa naaa.




jag hatar känslan av att man måste göra någonting, som man helst inte vill göra, men egentligen så vill man göra det bara för man vet att man kommer må bättre av det efteråt och då kanske man ska göra det även fast man inte vill.. ingen som hängde med?

jag måste iaf städa. hela huset. och i villaförorter är husen stora. fan kunde vi inte flyttat in i en lägenhet eller nåt istället? seriöst, mer centralt, ingen tomt att ta hand om, inga nazigrannar och framförallt FY FAN VA LITE Å STÄDA. ok vi bor inte så stort men det är mest en känsla av att det aldrig tar slut. när man tagit ut mattorna och piskat dom (15min) så måste man ta fram dammsugarn (15min) och dammsuga (minst en timme) sen städa båda toaletterna (plural på toa=toórna)(20min) sen ställa torka å damma och ställa tillbaka allt (20min) alltså så tar det ungefär två timmar och tio minuter för mig att städa och jag orkar verkligen inte. och nu har jag istället suttit i två timmar och tio minuter och lökat framför datorn och wikipedat typ. å surfat pa. det finns mycket onödigt som man måste lära sig. ne nu jävlar. 











ps. har hittat lösningen på all världens problem, iaf alles. köp en röd gitarr. jag lovar du kommer må som en gud.






gitarr
hardcore poplugg.




 

hockeyfrilla









visst, jag har en finne på näsan å det suger.

men man skulle kunna vart från tjeckien och haft en hockeyfrilla.




hockeyfrilla






dagen idag.



igår..

igår hade jag nog min värsta dag någonsin. jag skojar inte. och jag vet absolut inte varför. det började på vägen till skolan, ja kände mig lite småhängig, hade inte sovit tillräckligt, bråttom till tågen å allt annat som man inte behöver på morgonen. dessutom var det molnigt, och jag är en människa vars humör styrs nästan enbart av vädret runt mig. och det finns inget jag blir så depp av som moln, mulet å dimma. iaf när ja kommer till skolan köper jag två koppar svart kaffe och tror i min naivitet att det ska hjälpa mig. men nej, för det första jag hittar när jag kommer upp till lektionen är min mobil i väskan som fått en smäll och nu är halva skärmen svart och oläsligt. det var faktist precis vad jag behövde. sen fortsatte dagen, tråkiga lektioner, äcklig mat, dåligt väder. jag rökte tre cigg samtidigt, det funka inte. sara ringde och drog usla skämt så jag blev bara ännu surare å egentligen var det inte meningen att ta ut det på henne med det blev lite så på nåt sätt och de va liksom inte meningen.. sen åkte ja hem och förstod nånstans att det var bäst om jag inte pratade med nån eftersom jag antagligen skulle börja gråta eller skrika. sen kom ja hem, då FUCKAR min jävla dator sig så jag får psykbryt på världen och slår allt som inte går sönder runt mig. iställer fick jag ont i foten och händerna, jävligt smart. så blir ja sur för ja e sur å arg för jag gjort mig illa och.. jaja. det var en ond cirkel på riktigt.

men nånstans där vände det. nån blandning av sara och mat. brukar funka. min i min förvirring köpte jag en
ipod över internet. för 3700 kr. 80 GB. (penisförlängare) och jag ångrar mig inte. på baksidan står det "...and a bunch of heroes" som ja tycker var passande. i den ska mina hjältar vara!










har tänkt på små musikaliska genialiteter på sistone, förutom yann tiersens soundtrack till amelie.

på cardigans "long gone before daylight" så finns det en låt som heter and then you kissed me. på deras nya skiva "super extra gravity" finns det en låt som heter and then you kissed me prt. 2. och den är en liten musikal genialitet, för det är exakt samma ackordgång och plock som dess föregångare men det är små små ändringar i melodin, och i sättet hon sjunger som gör att hela känslan i låten förbyts från den lite glada men ängsliga stämningen till ett nattsvart hat och mörker i prt. 2. jävligt häftigt.

sen så är cohen lite genial när han skrev hallelujah också. han sjunger musikteori, det är genialt. dom som kan musik vet lite vad det handlar om och för er andra är det bara att svälja att han är genialisk. hugo kom på det i sommras.

"it goes like this, the fourth, the fifth, the minor fall, then the major lifts"

översatt på musikteorispråk:
"det går såhär, fjärde tonen i skalan (i det här fallet ackordet F tonen A), femte tonen i skalan (ackordet G tonen B) molltonen falller, (till ett Am och melodin är just molltersen C) och sen lyfter durtonen (och här kommer det genialiska i det hela, han ligger kvar på samma ton i melodin, C, men byter till durackordet F. det är fanimej genialiskt).


sen undrar jag om shout out louds - 100 degrees är med i nån svensk feelgood film. för jag ser bara framför mig hur huvudpersonen förstår hur allt hänger ihop och att han egentligen är kär i tjejen som är kär i honom å han måste till flygplatsen.. hundtricket kanske?

länge sen.






oj fan.




 






de var ett tag sen jag satt här. jobbigt, för jag har tänkt på massa saker jag ska blogga om men har liksom inte kommit så långt. känns som det enda jag skrivit på sistone vart korta korta meddelande, krypterade för att bara vissa människor skall kunna förstå..

men idag var det val. gdammit vilken jävla hysteri det har vart, ALLA har pratat om det. jag kommer inte orka prata politik på hela mitt liv efter det här tror jag. å ändå så är skillnaden fy fan minimal mellan partierna. MIN personliga åsikt (har vart en nödvändig vinkling i de senaste veckornas eviga tjatter om valet) är att det är minimala skillnader mellan de två blocken, och att man bara har två partier att välja på. vilket inte är riktigt demokratiskt enligt mig, men vadå.. definiera demokrati. suck. ja gick å spela fotboll med min lillasyster istället.



vad är det som tagit all min tid då? jo.. ja vet inte men kolla ner ett snäpp så har ni svaret. hur underbart det än är att vara kär, så tar det väldigt mycket tid (som jag mer än gärna lägger på att vara kär) men det tar tid från bland annat bloggskrivande. och sen så skriver man nog inte så intressanta bloggar när man bara tänker på en enda människa hela sin vakna tid ungefär. för ungefär så kär är jag, och det är faktist lite olikt mig. jag är inte typen som blir kär, förälskad visst, men inte kär. inte på det här sättet, när det enda man värdesätter är den andra människan och inte kicken av att vara förälskad (som blir som någon slags bonus). när man känner så starkt för någon att de liksom.. tja... ja vet verkligen inte hur jag ska förklara det. sara vet. jag vet. ni andra får förstå på nåt sätt tror jag. mellan raderna.











men jag har tänkt på några små grejer, framförallt kriminella små grejer. som man ju gör så otroligt ofta men man egentligen inte tänker på riktigt. små grejer bara typ:

-laddar ner musik, tänker någon nånsin på att det är olagligt?
-kör för snabbt, är det någon som kör lagligt?
-dricker alkohol från systemet, sen jag var 15-16 år liksom. baah. typ. whatever.
-köper cigg till nån polare, gör väl alla eller?
-går mot rött?
-plankar på tåg och tunnelbana, händer oftast utan att tänka?
-åker skateboard på gator inne i stan, där det alltid är förbjudet?
-jobbar svart åt någon människa?

det finns så jävla många saker som man gör som är olagligt som man inte tänker på, det är fan stört. börja inte tänk på det, för ni kommer bli galna!!







sen har jag tänkt på en liten liten liten detalj, för alla som sett amelie från montmarte. hon beskriver ju människor utifrån små saker i livet som dom gillar att göra, knäcka karamellen på cremé bruléen med tesked eller sticka ner handen i en bönpåse. jag har hittat små såna grejer mer och mer, som t.ex. ljudet av hälla kokande vatten ner i en tekanna, det är jättespeciellt. eller tända en cigarett med tändstickor. men den bästa är nästan att gå på en rulltrappa som är helt stilla och sen känna hur den börjar åka när ni står helt stilla på den. det är fan helt fantastiskt.

btw. fantastiskt soundtrack till filmen.











ps. jag å christian var sjöbjörnar av rang på petsamo i förra veckan. fan va snygga vi var.

















ps2. lilla ja ska spela på nalen (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) med hugo lindmark and a bunch of lonesome heroes den 23e november, be there!!  http://www.myspace.com/hugolindmark








kär!






JA HAR FLICKVÄN

WOHO!






min


ibland är man impulsiv.

17.07 kommer hem från skolan
17.25 slösurfar på blocket
17.26 hittar en epiphone ES335 Dot
17.27 ringer hans i uppsala, inget svar
19.47 hans ringer upp, kollar om jag vill köpa hans gitarr
20.34 henrik svänger ut från garageuppfarten, åker mot uppsala och hämtar upp tove på vägen som moraliskt stöd och sälskap i vallentuna
21.45 jag äger en epiphone ES335 Dot

jag är hurricane och glad!!




min



sommarens sista.



förlåt å ärade publik för att jag varit en lat åsna som inte beblandat mig i cyberspace på sistone. men dock kommer nu ett inlägg om den senaste tidens bravader.




jag hade en helt fantastisk dag, en sån nu-avslutar-vi-sommaren-dag uti i vaxholm med manges båt. mange schmidt råkar äga en bayliner edition wakeboard med två 12or på 50 watt var där man pumpar swollen members och kollar på han som hänger efter på linan. stark som jag är så var jag först ut, henrik som åker wakeboard för 4 gången i sitt liv vill imponera på grabbarna (då hälften av dom är proffs)(typ) så jag tänkte att jag drar på stort. nu gör jag det. jag gör en backroll (bakåt/sidvolt). henrik tar lite fart, typ, jättelite och vänder in heelside mot vågen och kastar sig bakåt, med nöd och näppe så kommer han runt men lyckas tyvärr inte landa. lyckades vara kung iaf. ända till resten åkte iaf, å jibba optimisten. fuck. 







jag har bloggtorka. allt jag gör är så jävla hemligt hela tiden, känner mig som james bond, och det fungerar inte ihop med att ha en öppenhjärtig blogg om livet och kärleken då jag inte kan berätta om mitt liv och min kärlek.


men..
jag är glad för mikaela att hon har hittat ifrån fabbe och till han nya spännande snubben. må ni ligga mycket och älska livet.
jag skriver låtar igen, wow.
jag träffade en gammal vän och redde ut en helvetes jävla massa skit och fy FAN va skönt det vA!!.. hett tips till alla! GÖR DET!!
jag får låna pappas bil för han åker bort i helgen.

jag är kär i en blå själ. väldigt.




micke micke

micke backroll






























fan va syrran har snygga polare.

jenny