tips för en mer spännande vardag







vad ni än håller på med, sätt på soundtracket till gladiator. allt blir absurt ödesmättat, äventyrligt, och spännande..















en vanlig dag på jobbet





skurk


doh


dah


nån måste ju tvätta taket också

fransk svamp





såhär ser en svamp i ett badrum i en lägenhet i montmarte i paris i frankrike där två flickor från svenska välbärgade stockholmsförorter bor... ut.







74390-176












så var man där då








så var man bosatt i finntorp, becksjudarvägen 31. själv på 18 kvadrat, kokvrå, bäddsoffa och lpspelare. och sen 10 minuter så finns även INTERNET! denna fantastiska uppfinning. hela världen i en plåtburk med några elektronik kretsar i. äntligen är jag nåbar. och kommer blogga som en tok på e, det finns så mycket att säga och vara.

ja ska bara






när man knatar ut från porten på karlavägen 97, jag-ska-bara-dricka-en-max-två-öl-bakis och solen fullkomligt bombaderar in i formelettfart genom ögonen och bländar av hjärnan, det är en tomas ledin himmel och man är på väg till jobbet..

då vill man inte gå till jobbet, då vill man gå långsamt genom stan och inte ha glömt podden hemma.


















ps. ursäkta den dåliga närvaron, pga flytt så har internet inte helt kommit i takt med verkligheten än. ska återgärdas..



noojjaa. skoja.



oo fuck. det är ju fan svårt ju. försöker packa ner vad som kan vara viktigast att ha. sortera bort alla onödiga pryttlar man alltid samlat på sig. gamla tändare, solglasögon, torkade rosor, reklamblad med snygga bilder, en gammal spritflaska, två gamla spritflaskor, tysen serietidningar, kepsar, boxar, pärmar, lådor, sladdar, noter, dagböcker, vanliga böcker, kläder som man växt ur eller som bara är hiskeligt fula, tygpåsar, gamla plattor, gitarrer, munspel, visitkort, presenter man aldrig öppnat, växelmynt, en starwarsplåtbörk. steroen, ska jag ta med den?



vad behöver man egentligen, pengar, ett piano och kameran sen kanske jag är nöjd. lite schyssta t-shirts och mysiga brallor. vet inte.. det är kanske inte så viktigt ändå.














världen.. nä.. hela JORDENS







av all världens jävla fyllebilder är det här den absolut mest fantastiska. den som ser på den här och påstår att livet inte är härligt har ingen känsla för känsla, ingen empati och framförallt inget hjärta. eller så har man väl kanske aldrig varit dyngrak i solsken..



74390-175








i'm walking down the streets to find the reason i'm smiling








alarmet ringer.. var. va? .. hur..

just.

bagis. fan va fint.. solen skiner. jag skulle nog behöva sova ett århundrade till kanske.. AJ mitt huvud. varför varför varför blev det rysk champange igår för.. även om den tydligen kom från spanien. årets idiotkap.. kgb-loga på sen var den rysk.

å fan.. hugo har ju tvåtusen serietidningar på toan. kanske ska bakisskita lite.

rocky.. haha. fan vi snacka ju rocky igår.. hur kan nån med samma sammansättning som bob blandsaft förstöra mitt liv. AJ.. shit. har man ont i huvudet redan när man vaknar är det problem. dom sover.. orkar inte väcka dom. fan jimpan har vart lite tjurig på sistone så ja ska nog skynda mig.

















SÅ LIGGER CHEFEN OCH SOVER PÅ JOBBET! tar en dusch och luktar lite bättre iaf..


pepp


























STÄLL UPP NU FÖR FAN





efter en eller två turer för mycket en redig hugo lindmark så ska vi iaf stå på scenen imorrn ca kl 20.00 !!


och alla ni som hade tänkt pallra er dit får för fan ta er dit också!!






ALLTSÅ OBS OBS OBS FÖRTYDLIGANDE!!

VI SPELAR IMORGON, INGET ÄR INSTÄLLT!


puss






ställ för fan inte upp nu





OBSOBSOBS.
jag som tokproppsade för spelning på onsdag, det blir tyvärr tyvärr inte av.

fick mig ett sms av klubbarrangören som löd typ ca: fixa 150 pers annars får ni inte spela.

jag skulle gärna bläddrat till h i telefonboken och hittat "hundrafemtio pers som vill gå på spelning om två dar" men hade inte det numret. så .. ja. jättebra fest.





men ingen bunt ensamma hjältar.





ställ upp nu







nu jävlar är det dags igen!

på onsdag, den 19/3-2008, kl 20.00 så kommer vi räkna in första introt och då får ni fan se till att vara på plats!!


A BUNCH OF LONESOME HEROES
spelar exklusivt på Club Retro, på Retro, på Sveavägen 120, det är 18 år i dörren, och GRATIS!


och det var snuskigt dålig uppslupning sist, så nu är det upprättelse!







alla är välkomna, alla får dansa och alla får ryckas med, det är OK!
SÅ KOM KOM KOM KOM NU FÖR FAN!
















svar




det beror väl på vad jag skrev till henne?

FANTASI

förbjuden





är det bara jag som känner mig lite förbjuden när jag snoozar på mornarna?

man ligger mitt i en helt fantastiskt dröm om typ en bunt nakna snygga tjejer som vill ha sex med en och så börjar mobilen vibrera (världens bästa alarmsignal, like a rolling stone, haft i ett år nu, blir aldrig trött på den, tack) och man rycks upp med morgonfrilla, morgonstånd, dåsig blick, fokuseringssvårigheter och lätt torrhet i gommen och tycker rätt och slätt att världen suger rätt hårt just nu. man behöver ju gå upp men fy fan vad jag bara vill stanna i sängen.

så börjar man rationalisera bort saker man egentligen borde göra i huvudet.. i perioder om en snoozning.

om jag skiter i att duscha idag, de e bara jimmy på jobbet och han har rökt så mycke braj att han har ju ingen aning om hur ja luktar.. katching 9 minuters extra ta igen, eller ta upp, sig tid.

nästa gång mobiljäveln börjar ringa rationaliserar man bort nästa sak.

om jag skiter i den där softa stunden med en kopp te, två mackor, racka på lillsyrran och läsa tidningen så kan jag helt klart ligga här ett tag till..

och en gång till.

om jag skiter i frukosten helt..

och igen.

om jag slänger på mig det som ligger framme och springer allt jag har till tåget kan ja..

igen.

om jag bygger en helikopter som mcgyver borde det gå snabbare än roslagsbananen.








och varje gång känner jag mig sådär tillåtet förbjuden. typ som att gå mot rött, eller ta den sista kakan, eller käka för mycke glass och godis, eller hångla och ta nån på brösten, eller röka i österskär, eller dricka sprit på en vardag..


IT*S THE LITTLE THINGS THAT KEEPS YOU ALIVE.. o herre gud.




favoritsms





sw
PERSPEKTIV BORDE VARA NÅGOT MAN KUNDE KÖPA OCH TA INTRAVENÖST! du borde läsa böckerna jag rekomenderar


waxholmarn
vad dum jag e

simi
Hej alla unga!
Nu tar ansvaret för någon annans liv vid. Alldeles nyss föddes en underbar kragbat som kommer skänka oss alla vansinnig glädje och moraliska betänkligheter! Siri ser fram emot at tträffa er alla! Kramar från nyblivna stolta föräldrar!!

emelelie
Såg mulatten med det blonda afrot idag, ror hon blev lessen efter din diss på vipfesten, såg fortfarande lite sliten ut..

tovetovelisa
Ja

dersen
Jo det är slappt här i f-dale. Bor på en yacht, solar och dricker budlight hela dagarna. Nästa v blir dt roadtrip. Sen la och chr & mic, spring b i cancun, upp till chicago och minnesota. Åker hem den 3 april. Hur går allt? Är du kändis än?

widerhäst
Gatusten

olle
Röka.. Nice!

jimmy
Ett dektektiv sms!

sw
vinterkräksjukan är ju soft! värsta slimkuren om man bara skippar att äta igen allt sen.. jag får mest nåt som typ skavar i halsen det är inte så hardcore utan mest lite småjobbigt och så blir man lite smågrinig och ingen gillar ju smågriniga personer!! men jagtänker ju att det är ju lite jobbigt att vara hardcoregrinig på flyget.. typ. så medioker here i come! trodde du inte va! haha puss

widerhäst
rorobobococopop

waxholmarn
Wei?

waxholmarn
Sitter på landsvägarna i Nevada och kör en Ford Mustang med en kaffe latte i handen. 16 vuxenpoäng.

waxholmarn
Jag har ollat Ceacars Palace.

waxholmarn
jag har ollat kinesiska muren.

waxholmarn
det växer små små kaktusbuskar på kakelplattorna.

fansy
Oou fancy!

tora Är Bäst
Ska kissa på sthminnerstad...

luntan
20 euro.. e det dina?

von essen
en gul baguette?




för just nu iaf.





rutin





jag levde hela mitt gymnasieliv helt utan rutin. jag strävade efter att inte ha rutin, jag försökte verkligen INTE hamna i slentrianer, och mönster och gjorde därför sällan det. försökte hitta på nya saker, ta nya vägar till tåget, köpte inte samma sak, hitta på nåt skoj efter skolan, ta ledigt nån dag och dra nånstans, supa lite för mycke en tisdag..

och jag lyckades på nåt sätt göra det. jag behövde inte rutinerna, jag är tack och lov begåvad med läshuvud så hängde ja me på lektionerna fick jag bra betyg, jag tränade aldrig, men käka i princip aldrig heller så det var väl inte så farligt. flöt mest runt i tre år och impulshandlade.





fan de e inte så att jag ångrar mig. men det är ganska skönt att hitta rutiner. att hitta en vardag. helvete.

först så känner jag ju mig som en gammal jävla gubbe när jag börjar hitta rutiner, det är farligt, farligt. jag behöver omväxling, jag behöver förnyelse, jag har så cocpopdåligt tålamod att jag inte orkar med något längre än fem minuter. men det är faktist ganska skönt så som jag har det just nu. de e typ .. fast... fast inte riktigt fast.

jag har ju någorlunda fasta arbetstider, jag har ett tåg jag brukar ta på morgonen, jag käkar frukost (vet inte hur jag klarade mig innan), jag går förbi rival och tjackar kaffe, kommer till studion, sätter på datorn, kollar mailen, pular och donar lite, jävlas med jimmy för att han är född på sjuttiotalet, käkar lunch, tar en kl 4 cigg, åker hem, kollar på en rulle, eller så träffar jag nån polare och tar en öl och kommer hem alldeles för sent..

och sen kan ja ha såna där sköna avstickare, som i morse när jag skulle lämna j:s portfolio hos agenten på götgatan och jag helt plötsligt fick en helt ny väg till jobbet med en ny kaffe i handen..
















och nu sitter jag och läser vad jag skrivit och undrar vem fan jag försöker lura och vart jag vill komma med lurendrejeriet. jag lever nog inte så rutinmässigt som jag vill framstå som. är fortfarande stuck i gamla vanor. tacka fan ja till att åka till malmö och jobba i helgen. och vi som måste repa för vi har spelning på onsdag. hugo kommer mörda mig. gör nog fortfarande det mesta för att inte hamna i spår.





men jag käkar iaf frukost. det är ett steg på vägen.





















och nu sitter jag och läser det här igen och tänker att det är det sämsta jag nånsin läst och skrivit på samma gång. brukar kunna rädda halvkassa inlägg med en catchy slutkläm men HAR NOG FÅTT TILL DEN SÄMSTA JAG NÅGONSIN VART MED OM. käkar iaf frukost... VEM bRYR SIG DITT PUNDHUVVE.

som kompensation kan jag säga att det bästa jag tycker att jag nånsin skrivit är: http://zachska.webblogg.se/2008/january/synd-och-skam.html#comment




nu lägger jag mig för idag. det här blir inte bättre än såhär. tack och adjö.




typ aldrig garvat så mycket




den här killen är alltså fullt seriös. han är helt jävla otrolig.











sås





igår lyckades jag bli riktigt full och social, försökte ragga brudar genom att spela piano, prisa en bartender, våldgästa ett bord med 6 damer från norra norra botkyrka, skicka en skateboard in i smalbenet på en halvkänd modebloggare och signera ett sms som inte var från mig och till nån annan med: /the master of the universe.




en jävligt lyckad kväll med andra ord.






ps. jag håller med mikaela. folk som läser får gärna kommentera, det gör livet så jävla mycke roligare att få en bunt bekräftelse då och då. skriv gärna att jag är snygg, det gillar jag.




frankly fancy




åkte rulltrappa, sent igår kväll. bobbade sönder ipoden, rainy day women skreks sönder.

som vanligt är jag stressad för jag är evinnerligt dålig på att stressa ner från jobbet och just den här dagen hade vart smällstress. 15 timmar spring sätter spår i skallen.. så appråpå stress så gick jag snabbt uppför rulltrappen.

jag passerade en tjej som jag i förbifarten märkte stod och höll en ros. en rosa, röd ros. och hon höll den inte sådär casual, i en hand, som jag nog skulle försökt hålla den för att upprätthålla min stencoola stil.

nej.
hon höll den med båda händerna, sådär en dm från bröstet, som om hon hade nån skum eyes wide shut ritual för sig.. den här rosen betydde verkligen något för henne.





och gud va romantiskt! va? så jävla härligt.. här går en tjej som vart på världens bästa dejt, med den där snubben hon alltid velat träffa. han som ÄR hugh grant i alla filmer på riktigt, fast ser ut som brad pitt men utan det drömska, eller jo lite med det drömska, han är lite johnny depp drömsk men ändå jordnära och tar med dig på sina äventyr. och ni har vart på promenad på djurgården i regnet och hånglat under en jätteek, ätit på ulla winblad i ett avskildt hört med två filtar och druckit gott vin och ni har skrattat och ni har kittlat varandra och skojat om att ni kanske skulle gifta er men vem vet vad som händer för det viktigaste är att ni är där och då och precis DÄR OCH DÅ!


och jag vänder mig om för att se hur en sån människa som just upplevt nåt sånt ser ut.




och hon storgråter. hon gråter. så skulle det ju inte va. hon har röda ögon och svullna ögon och har gråtit i timmar..




jag blev livrädd och jävligt chockad och tror hon märkte det för hon blängde på mig och hatade världen ännu mer tror jag.  men va fan. jag ville ju bara väl.







eller



de e fan rätt skönt att vara rebound snubben. då kan gamla ex ringa och gråta lite på axeln på en så känner man sig helt plötsligt mänsklig igen.















ps. va äre för långsamma korvmänniskor som alltid går lite för sakta PRECIS framför mig jämt. va?


va?




frågan är om snälla killar alltid slutar sist? själv är jag trött på att vara rebound snubben. suck.







74390-174
































































då det bar iväg




då bär det av då. då var man helt plötligt så stor som man tyckte att det krävdes.




om tre veckor flyttar jag till finntorp.

för er som inte vet vad finntorp är så kan jag inte ge er några bra svar. det ligger tydligen 5 min från slussen ut mot nacka. det är bra mycket närmre än 55 minuter från österskär. och jag skiter fan i kors. de e ju asläskigt ju.





för det första har jag aldrig riktigt känt mig hemma i österskär, har inte så många polare här, det är litet, det är en ände, det är långt. det har känts som om jag bor på ett hotell ibland, jag kommer hem, äter, duschar, sover och åker iväg igen. är aldrig hemma på helger, knappt på vardagar, för att det tar så jävla tid.
sen börjar man nog känna att det sker en förändring. jag börjar bli större, jag börjar växa ur pojkrummet. och de e häftigt.


men samtidigt, fan bo helt själv är ett stort steg. visst, de e en sketen etta på 18 kvadrat, men det är MIN etta (ok inte min, men jag hyr den) och det är JAG som bestämmer. och det är jag som betalar, och det är jag som städar, och det är jag som sätter upp och ner foton på väggarna och det är jag som duschar och sover och äter där och shit.. det är enorma vuxenpoäng.

INSTICK: är numera direktör, sekreterare, ekonomiansvarig, personalasnvarig, account-manager, vaktmästare, allt i allo och ägare av enskilda firman henrik zachrisson entertainment. vuxenpoäng.

men tanken mognar sakta i skallen på en. shit. nu ska ja flytta. fy fan va scary. det här kommer en sån grej när jag blir farfar och ser tillbaka på min ungdom och kallar det här min första lägenhet, å de ska ja säga till er att den var inte stor inte. ne å inge el och inge vatten, jag fick knappt plats å vända! å de va ja nöjd med. och jag hade bara HUNDRA tv kanaler, men inte klagade jag. och vi lyssnade på såna där i-pods, och min hade 80gb! de var en hel del plats på den tiden ska ja säga er, oj oj. sen om man skulle se på film så fick man plocka fram en sån där jäättestor och otymplig dvd skiva. ja du de va tider det, när en öl kostade 55 spänn på krogen. och bensinen kostade 13 kr litern. vilka prakttider där runt millennieskiftet. har jag berättat att jag var modefotograf just då?
-JAAA FARFAR!!
-jahajaha.. jaja.. man blir väl lite glömsk med tiden antar jag.



















fredagnatt








kl är halv fyra. KICKI och christoffer är helt förundrade för jag och micke kan magi. gustav hajja för han är inte född i vaxholm om man säger så. han har alla riddare i borgen. alla nycklar i bostadsrättsföreningen. alla snorkråkor i näsan. alla ska gå och lägga sig.


-henke e du trött?
-ne e du?
-ne ska vi gå på äventyr.
-klart vi ska.


halv fyra sticker två pojkar iväg på äventyr i en regnig vinternatt i stockholms norra villaförorter. vi sprang runt på tomter, snodde en spade och gjorde ett jättehål, rattade cyklar, hängde under motorvägen, klättrade upp för en slottstrappa, skulle fixa chicks. och slutar upp med två helt okända yngremedelålders damer i en källar i g-town. vad är oddsen på det.











dagens kaffepausfråga: varför är det en dromedar och ingen kamel på camelpaketen?

dagens flumpaus:
http://www.jointhesong.com/?cc=se&lc=sv&mix=1390168630 = tusen spänn i fickan. och den visades tydligen i stora salen på sergel i fredags. oddsen är bra på det också.