usa




usa




ÄNNU ett bevis på att amerikanska folket egentligen är mest iq-befriat, näst efter norrmän (tusen ton olja å inte en endaste hit efter aha), för det är verkligen så som det är på bilden. dom som vart där kanske tänkt på det, jag tänkte absolut på det, att amerikanska vägskyltar alltid t e x t a r fram allt de har att säga. i sverige så ser den där skylten ut på följande sätt..


skylt


tänk om vi skulle göra en skylt där det stod:


skyyltt




jag menar då skulle ju det snart se ut såhär!!





skkyyyll






de skulle iof vara rätt kul.. hmm.

snålhet



dagens snålaste person, dagens svenskaste personlighet, dagens JVA:
 HENRIK ZACHRISSON





fick inbrott i bilen igår, jobbigt. dom slog in sidorutan och snodde stereon, aja det var sjukt snälla tjuvar så dom slog sönder den absolut minsta rutan på bilen (helt klart bara för att det inte skulle vara så jobbigt och dyrt för oss att laga, dom måste väl ha nåt slags samvete iaf) och jag åkte till vaxholm för att fixa. under tiden gled henrik ner till söderhamnsplan och skulle dricka kaffe. efter noga uträkning så kom jag fram till att om jag utnyttjade erbjudandet Kaffe + Ost o. Skinkmacka 25:- och lade till Bulle 15:- skulle det passa in perfekt i henriks budget på 40:-.

så henrik slår slag i hågen och går fram till kassan OCH på den lilla kassadisplayen kommer det upp 44:- !! FÖRSTÅR NI!? jag står mållös, chockad, i kanske två sekunder, men det kändes som en evighet. sakta hör jag min ovårdade snåla mun pressa fram:

-men men.. det står 25:- för macka å kaffe å 15:- bulle å de blir föörti.. (MINA TANKAR SKREK, VAD SÄGER DU HENRIK HUR I HELVETE KAN DU ANSTÅ DIG HUR KAN DU VARA SÅ SNÅL!!??)

jag såg verkligen hur ledsen den stackars cafeägaren blev, hur förolämpad han kände sig, sviken av en sniken österskärsbo som ville spara FYRA JÄVLA KRONOR!

tyst och sammanbitet så svarar han då:
-jo det är sant.. varsågod.

OCH NU KOMMER DET VÄRSTA!!!!

20 minuter senare så FRÅGAR HENRIK OM PÅTÅR!! alltså jag tror knappt det är sant själv! det är sjukt hur  i helvete kan jag vara så jävla snål å sniken. fy fan henrik. ogangsta.












midsommar bjöd på supermys på husarö. för er som inte vet vad husarö är så är det världens klibbigaste ställe, man limmas fast. jag kom inte därifrån, ingen kommer därifrån, alla sitter fast. hängde med brorsans estetpolare (konstfack, beckmans, scenskolan, författare, ooooh). sen var jag rödvinsfull och nubbefull å svärmorsdröm, satt och pratade livet med öns tantmaffia, goddammit they love me UH.

midsommardagen var nästan glidigare, åkte vaxholmsbåt till vaxholm å blev upphämtad av mange i hans rackarns rib (den går säkert i 40 knop, FEMTI) och var ute på sandhamn 35 minuter senare. sen började århundradets fest, det var helt otroligt roligt. roligast var nästan att sverige förlorade, för då hade man helt klart rätt att göra störda grejer och skylla på att man var mentalt förvirrad i sorg efter förlusten och alla ba typ:

-aa ok juste dom förlorade. klart, får jag också klättra upp i masten och volta ner?

tråkigast var willes fläskläpp, den räckte fan till ryssland. stackarn.



manneone


manone









dagens könsorgan: micke och micke.



-henrik kan du skjutsa oss till täby.
-ne morsan måste ha bilen om en timme.
-men schyyyysstaaa dåååå.. vi spelar fotboll seen.
-ööh.. ok då.


men när man ska åka hem så får man den här i fejjan!!

-micke, stanna å mingla med sofie å emma då! emma e fett tajt!
-men henke då, vi måste ju dra med honom.
-äh henke vi ringer sen så spelar vi boll! tjarå.


henrik åker hem, ensam, utnyttjad och playad.




ps. kan inte terror-t komma hem snart så ja har nån som stalkar mig. det är alltid lika skönt att få ett sms dagen efter en fest där det står typ: aaha hörde att du hångla med åke å bengt igår. kul kul.

det är liksom kallt, utelämnande och verklighetstagande (kom just på ordet) men ändå tryggt på nåt sätt att någon bryr sig.

CVE-Marketing

japp hej å hejdå cve-marketing och GUD I HELVETE vad det suger.

3 knep för att lyckas med telefoniförsäljning:

1. ligg på som ett djur och ha ingen känsla för motparten
2. lura, pressa och var en idiot
3. var helt okänslig

henrik lyckas inte med nåt dvs henrik säljer inte dvs henrik tjänar inga pengar.

två kul grejer med att jobba på cve-marketing:

ruby: blåneger från frankrike som är bland det roligaste jag vart med om. killen har världens största garv, snackar hela jävla tiden, helst om vilka tjejer han ska bassa på toan, eller hur fly han var på jobbet i förrigår å när han var helt bäng å sålde typ hundra ordrar eller om sin villa i södra frankrike där hans farfar bor, å farfar var största popstjärnan i frankrike förut, jag svär!

christer lindgren: 60+ å bor i ö-vik. senario igår:
-hejsan jag heter henrik zachrisson och ringer ifrån ventelo, jag undrar lite vilken hemtelefoni ni har idag?
-du.. jag är sjukt ointresserad men hur e läget?
-ööh.. jo det är bra hur är det själv?
-jo fan älgjakten har börjat å ja e sjukt igång, du den där tjejen bakom dig e hon fin eller?

detta fortsatte och jag satt å tjöta med killen om hockey, ö-vik, foppa, nollåttor, solna, tjejen bakom mig (han tyckte jag skulle ta henne på middag), fotbolls vm, motorcyklar och där satt vi i typ en halvtimme. han var fan dagens räddning.






dagens citat (ett öga rött): "att dölja kärlek är lika omöjligt som att dölja en eld i öknen"
det ligger nåt i det

cleas

cleasvem är han lik?

DE E FÖR FAN CLAES MÅNSSON SOM HAN E SÅ JÄVLA LIK!!






vad?









- vad jag gjorde i torsdags? nee.. ja kolla väl på matchen lite, men de va rätt tråkigt så gick å la mig tror jag.












paraguay



sergel


ljungberg










middagen igår hos christian var en dröm.. för honom. den jävla horan lyfte ju fan inte ett finger, jag och kg körde trädgårdsmöbler, handlade mat och krök och lagade maten (började kl två, klara runt sex)  å diskade och dukade och fixa is och fan och kalle anka. men men.. det blev ju sjukt gott och sjukt trevligt också.

fest











och det enda jag undrar är vem fan hannes e så jävla lik på det här fotot..

för nån jävel e det och det är jäättejobbigt att inte komma på vem.









senaste..

det är faktist pinsamt och jävligt fjortis (JAG ÄR FAKTIST ARTON DAAA) att mina senaste fyra bloggar handlat delvis eller helt om fylla. inte fest liksom.. utan fylla bara. men grejen är att resten av livet blir jävligt skumt när man dricker för mycket, även när man inte dricker. måste nog tänka över mina spritvanor, jag är faktist nästan vuxen! tror du mig inte? HA!

Bevis:
1. Innehar körkort. 55 vuxenpoäng.
2. Dricker kaffe frekvent. 30 vuxenpoäng.
3. Handlar med fonder. 35 vuxenpoäng.
4. Kan med lätthet dricka ramlösa på en fest för att köra hem. 43 vuxenpoäng.
5. Tycker familjemiddagar är riktigt trevliga. 24 vuxenpoäng.
6. Uppskattar en god diskussion. 29 vuxenpoäng.
7. Jag dricker inte vilka skitviner som helst. 41 vuxenpoäng.
8. Har ett sofistikerat mode och matintresse. 36 vuxenpoäng.
9. Har ett någorlunda mogen musiksmak, Bruce Springsteen, Chet Baker, Kieth Jarret etc. 22 vuxenpoäng.
10. Jag måste raka mig en gång var tredje dag. 13 vuxenpoäng.
11. Jag har haft ett stabilt förhållande, avslutat det, men är fortfarande riktig god vän med kvinnan i fråga. 45 vuxenpoäng.
12. Hade toppbetyg när jag gick ut högstadiet. 27 vuxenpoäng.

Totalt: 400 vuxenpoäng. Inte fy skam, som jag ser det skall jag bara starta eget, gifta mig, skilja mig, kanske en unge och skaffa en bil och en espressomaskin innan jag kan klassa mig som helt vuxen.

motbevis:
1. jag beter mig jämt och ständigt som en total idiot och en treåring, helt utan tanke på konsekvenser och nästan lite psykopatiskt, raggar på allt med snygg rumpa, städar aldrig, e sjukt slarvig, nästan manisk otur med saker som går sönder (och vägrar inse att det kan ha nåt med mig att göra) , skriver med bara små bokstäver för jag tror det är coolt, tror fortfarande att moulin rouge beskriver kärlek när den är som bäst, jag har inte haft en flickvän på typ två år för jag alltid lyckas fucka upp det, drömmer om att bli rockstjärna eller austronaut eller skådespelare, vill bli snuskigt rik och lyckas ändå alltid vara pank373 cp-poäng.


400 - 373 = 27 vuxenpoäng till slut.

kul. bara att jobba på henrik.




dagens retrotips: staffan hellstrand - lilla fågel blå
dagens nytips:
new decade - it can not be what it was

dagen.

ok det här är läskigt.. riktigt läskigt. jag tror det är dags för en vit vecka.. eller månad eller typ liv för nu börjar det gå lite överstyr det här.

alle å senken ringde mig kl 8 i morse och jag brydde mig inte sen började dom ringa med typ en halvtimmes mellanrum å skrika "OH AH MONUA, SÄG OH AH MONUA"!! till slut kunde jag inte stå emot och körde å hämtade dom, hämtade krök å gick ner till österskärs havsbad. på vägen dit (kanske rör sig om en kvart) lyckades jag sänka 5 bärs och väl framme lätt en liter vin på en kvart till, plus att det var så tropiskt varmt som det nu kan bli i österskär. och jag blev så jävla apfull. det är läskigt. alltså riktigt läskigt för jag har gigantiska minneluckor. tydligen har jag lyckats med att:

*skrika åt min polares mamma
*skrika åt min polare
*glida in på österskärsaffärn och skråla att "GRABBAR, TA SÅ MYCKE GLASS NI KAN!! JENNIE, SKRIV UPP DET PÅ ZACHRISSON!" sen ge henne blommor
*gå hem och lämna nåt, och hämta pengar
*sno emils cykel och försöka cykla ner och betala min skuld, då bara frambromsen funkar.
*cykla till lilla bass å köpa å äta en pizza
*somna i gräset på brauns mage
*skriva en blogg, samt att lägga upp en bild på mig själv utklädd till polkagris och sebbe som spongebob



av det som står ovan kommer jag inte ihåg NÅNTING. alltså seriöst.. det här har folk berättat för mig och det hände IDAG och IDAG är det söndag å förfan sabbat..

det här funkar inte längre. fy fan.


hey man

tiuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jo ja e fullast i stan

dde e kul å blogga när jhela värloden är uåå å¨ner!!!!
senken å alle rimngde mig kl 8 å morse å tyckte jafg skulle taz<gga till.. fan dom luckades., jag e sanslköst fuyll å kl är tjugo i tre,, ha e tyo sp fykk´som på bukder, pyss!!!!



gehh""""""!!!



cfguuukk








abulkasen!

fan, ja svär ja e så jävla trött alltså! de e galet mäktigt att kröka du vet, mitt på dan liksom börja då och sen bara inte sluta ey! maxat beef!





fan ja kommer nog inte bli jonas hassen. fettofuck. men de hade vart kul..

däremot kan jag berätta för dom få tappra människor som läser det skitsnack jag sprider i cyberspace att jag har kännt mig på glid ett tag.. vet inte om det är nåt slags allmänt tillstånd som alla känner nån gång från och till eller om det bara är jag men ibland känner jag verkligen att jag bara typ flyter med och inte har koll på nånting. och jag gillar det verkligen. det ger en skön typ .. ödeskänsla. nej fy fan va pretto. men en maxat smarrig känsla av att skita i allt och hoppa på allt som kommer i en väg. oftast förknippat med fest och sällan med arbete. de senaste veckorna har jag verkligen känt så, men jag har liksom fattat riktigt vad det är den här gången. för jag brukar få den där skiter-i-allt-och-din-mamma-känslan när nånting har hänt, typ när man reser bort eller kommer hem eller nån annan reser bort eller kommer hem eller om man bråkar med päronen eller kompisen men NU VET JAG JU INTE.

senaste dagarna har ju inte vart dåligt surfiga i så fall, christian sov här igår eller när det nu var, vi försov oss och svor och sprang till tåget skulle hem till hannes som skulle komma hem men han hade inte kommit hem så vi gick till skolan en timme så åkte vi lilla kanin (MUSKELSERVO OCH BENKNÄCKARKOPPLING) till centralen och hämta jäveln, hem byta kläder och sen på artonårsfest och det rocka och jag blev lite fullare än nödvändigt, sen in till stan på skitloge sen åkte ja hem till hannes sniken som jag är och chrashade, vaknade och stank bakfull och min mage mådde som jag luktade, typ, direkt till vrgs utspring och flak till ekeby där jag började dagen men nu med sol i skallen och tre ton öl i håret och mäktigt glad, bil till svinninge och badade å  proppa mat sen hem å fy fan vad skönt. världens längsta mening btw.









ps. fick höra igår att jag trots allt har folk som läser den här egoskiten och tycker det är bra. cred till dom, ring mig så kan vi ta en kaffe å lyssna på elektropop eller nåt.  baaaaaaaaanan. skriv en kommentar iaf.







drömmen?

fy fan vad man kan få i sig mycket sprit utan att dö iaf. jag vill nog inte räkna efter hur många procent av de senaste 3 dygnen som jag vart nykter. vette fan om det skulle vara tvåsiffrigt.

studenttider är ju flaktider och festtider och supartider och måbratider i allmänhet, jävligt festligt faktist! empos flak slutade i blod och fyra dynga killar och sweet child of mine genom österskär, annas i fylledans genom ett blött och drömmigt danderyd. fy fan va full ja har vart, och de e ju så jäävla kul!



cribb