supkultur





fan va man gör sig till för att höra till. de e sjukt. man pressar sig till sitt yttersta bara för att alltid få tillhöra ett gäng, en subkultur. ja e indie, skatare, brat, musik å teaternörd å försöker febrilt att passa in i alla grupper av människor för alla vill ju bara ha nån att vara me. ändå så är det dom människorna man gillar absolut bäst som aldrig ställer såna krav på en. skön paradox.
men värst är ändå alla jävlar som myglar med det, om man tar motsatsen: bratsen. dom är glasklara på sina tillhörigheteskrav, har du inte dom rätta pengarna, dyra kläderna eller rätta kontakterna är du stekt. du får aldrig vara me å leka, men klart det finns kryphål. om du e en skön grabb å kanske typ, barndomskompis eller liknande får du vara med ändå.
men skatare (och ännu värre (vad jag hört) surfare) är så sjukt stilmedvetna, fan dom e världens prylnördar å har du inte rätt grejjer är det kört liksom. glider du in med ett warpset på frysen å försöker göra dig lite kompisar kommer du fan inte komma långt. det stora kryphålet här är iof att hur nördig du än är så får du ALLTID vara med att leka om du kan dina saker på brädan, men chanserna decimeras oerhört om du inte är rätt. (iof kan du bli överrespekterad om du åker sjukt bra men har stört fel grejer). desamma fenomen gäller i skidbacken. vet inte hur många snorungar till brats som kommer i nästa års helställ från analog, grymmaste armadaskidorna å bara står bredvid å tittar, så drar nån unge i tre år gammalt ÄRVT täbyslalomklubbset å storslalomskidor en lincon å blir kung för dagen.

men nog om det där, de ja tänkte på är dom värsta jävla parasitjävlarna till sneaky sup(b)kultur i världen: indiemänniskorna.
dom är så jävla noga med sin antagninskrav så det är nästan löjligt, har du aldrig hört talas om my darling you!, planes misstaken for stars, !Forever Russia! eller rocky dennis när han sjöng på svenska (en limiterad upplaga på cd-r, 30 skivor) så är du största nollan nånsin. de måste vara jobbigt att hela tiden hemlighålla musik för så fort mer än tio personer har hört det så är det ju helt obrukbart. men de e inte slut där, dom e stört stilmedvetna också även fast dom vill ge intrycket av att man får klä sig hur fan som helst! bara dom som gräver fram schyssta vintagetishor från förra milleniet (postorder från usa) med texten viva le revolution och ett slitet print på sylvester på. jävla sneaks alltså.







å btw så blev jag nitad förra veckan av en chilenska. ja å mic kissa i ihåliga trädet på dsjkhus å så kom de fram en brud som typ:
-eh va fan händer då jävla svennar hey haru cigg eller aboo?
ja va typ: daa va?
mic va typ: -eh va fan eru snabb i brallan eller skaru ha cigg eller eru freshomucho mf?
hon typ: -eh va fan om du jiddrar äger ja dig så snabbt okej så snabbt?
-va fan jävla blaaaaaaatteeee yaaao?
-EH VA FAN JAEINTEBLATTEVAFANJAESMÅLÄNNING varifrån kommer ja???
-öööh chile?
-EEEEEEEEHMANNENDUEJUFLYJU!!!

å vi hade inte så mycke bättre för oss så vi gled bort till dom å chilla med dom, å bruden börja typ jiddra me mig. hon typ:
-eh va fan mannen du e så jävla svenne eh, du tycker du e så jävla cool eh?
-å va durå du e ju fan blatte eh eller yao? (de e sjukt mycke svårare att köra gringosvenska när man verkligen pratare med en gringos)
-ja e fan inte blatte!! oksägerdudetengångtillsånitarjadig!
(henrik förväntar sig en liten dask på kinden kanske)
-eh va fan då för ?
PANG
bruden drar till me en rak höger STENHÅRT rätt på käkbenet. hon va fan fett skön.







kommentarssvarskolumn:

"den fina mannen som egentligen är en kvinna å kallade mig för leonard cohen": fölåt.

JULEA: KING, sveriges sämsta tidning.

fänrik: v 4 torsdag kl 19.00, hatt-tema på bussen å man måste dricka öl.

sofie: grattis! jag ska iof inte klaga för mitt senaste soffhångel blev också knull, men det återstår att se om det där halvåret kommer också.

ebba: hört att du e sjukt snygg, ska vi ta en kaffe nån gång? de e bara å pressa tora på mitt nr.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Om man har gjort allt som går att göra, men det skiter sig som fan i alla fall? Vad gör man då? Är det bara att inse att man är en misslyckad människa eller ska man skylla på andra? Varför blir det inte som jag vill? Vill gärna höra dina expertråd för du skriver så sjukt bra!:)

2007-01-07 @ 23:11:14
Postat av: ebba

hahaha kan inte riktigt svara på det men, har du hört det så kanske det är värt ett försök.. kaffe låter bra och vem vet, lyckas jag har jag ditt nummer imorgon ;)

2007-01-08 @ 22:08:12
Postat av: Anonym

asså hora ragga små kusiner du ska dö

2007-01-09 @ 10:21:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback