k-fjäll




åter igen var det dags för den årliga resan till kittelfjäll med extrema föreningen, intagen redan i unga år kämpade jag mig igenom faror och 86or till toppen och innehar nu ett delat ordförandeskap tillsammans med willhelm öhrn.

jag kommer ihåg när jag gick i ettan.. ja jävlar du. bara killar. jag var yngst, och fy fan va ja blev mobbad. men kul uti bara helvete var det, allt gick sönder, alla var nakna, jag plocka två snyggaste chicksen i luleå genom ett ruttet korttrick.. 
då var extrema föreningen en tid av legender, på nedgång, men ändå starka eldsjälar. vi pratar henrik wallin, manfred isberg, gustav skåntorp, axel wallin, kalle bachman, ja jävlar de va tider det. då var män män och snygga chicks från umeå va snygga chicks från umeå.

i år? 50 pers, massa nittior (ja vi mobbade dom, dom får ge igen på 92orna sen), massa krök, massa fest, massa bra skidåkning men extremaglöden brann inte som förr kände man. jag börjar själv bli gammal, det tar på krafterna att springa runt i kalsonger i 30 minus och skrika SICK MOTHERFUCKERS till alla man ser. de funkar inte längre, det är nog dags att lämna över fanan, men till vem? vem skall axla det stora oket som extrema föreningens ledare och ikon, vem skall köra med alla idioter efter oss? dom är slut, det finns inga mer. alla är mesar, alla är töntar. den enda vi har är malin rapp. vi tror på dig malin.












men fan ja hade sjukt jävla kul ändå. kanske ploppar upp en bild eller två så småningom.

















fick en grym bok av brorsan i födelsedagspresent, Banksy Wall and Piece. (kolla upp den, engelsk streetart snubbe) (kolla
akayism när ni ändå är på g) soft citat:


"You can win the rat race, but you´re still a rat.

The Human race is an unfair and stupid
competition. A lot of the runners don't even get
decent sneakers or clean drinkingwater.

Some runners are born with a massive head
start, every possible help along the way and still
the referees seem to be on their side.

It's not surprising a lot of people have given up
competing altogether and gone to sit in the
grandstand, eat junk foot and shout abuse.

What we need is more streakers."


74390-106
flicka på muren mellan israel och palestina.











Kommentarer
Postat av: amanda

bilden var vackrast

2007-01-29 @ 17:32:13
Postat av: hemlig beundrare

din blogg e grym

2007-01-30 @ 18:06:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback