länge sen.






oj fan.




 






de var ett tag sen jag satt här. jobbigt, för jag har tänkt på massa saker jag ska blogga om men har liksom inte kommit så långt. känns som det enda jag skrivit på sistone vart korta korta meddelande, krypterade för att bara vissa människor skall kunna förstå..

men idag var det val. gdammit vilken jävla hysteri det har vart, ALLA har pratat om det. jag kommer inte orka prata politik på hela mitt liv efter det här tror jag. å ändå så är skillnaden fy fan minimal mellan partierna. MIN personliga åsikt (har vart en nödvändig vinkling i de senaste veckornas eviga tjatter om valet) är att det är minimala skillnader mellan de två blocken, och att man bara har två partier att välja på. vilket inte är riktigt demokratiskt enligt mig, men vadå.. definiera demokrati. suck. ja gick å spela fotboll med min lillasyster istället.



vad är det som tagit all min tid då? jo.. ja vet inte men kolla ner ett snäpp så har ni svaret. hur underbart det än är att vara kär, så tar det väldigt mycket tid (som jag mer än gärna lägger på att vara kär) men det tar tid från bland annat bloggskrivande. och sen så skriver man nog inte så intressanta bloggar när man bara tänker på en enda människa hela sin vakna tid ungefär. för ungefär så kär är jag, och det är faktist lite olikt mig. jag är inte typen som blir kär, förälskad visst, men inte kär. inte på det här sättet, när det enda man värdesätter är den andra människan och inte kicken av att vara förälskad (som blir som någon slags bonus). när man känner så starkt för någon att de liksom.. tja... ja vet verkligen inte hur jag ska förklara det. sara vet. jag vet. ni andra får förstå på nåt sätt tror jag. mellan raderna.











men jag har tänkt på några små grejer, framförallt kriminella små grejer. som man ju gör så otroligt ofta men man egentligen inte tänker på riktigt. små grejer bara typ:

-laddar ner musik, tänker någon nånsin på att det är olagligt?
-kör för snabbt, är det någon som kör lagligt?
-dricker alkohol från systemet, sen jag var 15-16 år liksom. baah. typ. whatever.
-köper cigg till nån polare, gör väl alla eller?
-går mot rött?
-plankar på tåg och tunnelbana, händer oftast utan att tänka?
-åker skateboard på gator inne i stan, där det alltid är förbjudet?
-jobbar svart åt någon människa?

det finns så jävla många saker som man gör som är olagligt som man inte tänker på, det är fan stört. börja inte tänk på det, för ni kommer bli galna!!







sen har jag tänkt på en liten liten liten detalj, för alla som sett amelie från montmarte. hon beskriver ju människor utifrån små saker i livet som dom gillar att göra, knäcka karamellen på cremé bruléen med tesked eller sticka ner handen i en bönpåse. jag har hittat små såna grejer mer och mer, som t.ex. ljudet av hälla kokande vatten ner i en tekanna, det är jättespeciellt. eller tända en cigarett med tändstickor. men den bästa är nästan att gå på en rulltrappa som är helt stilla och sen känna hur den börjar åka när ni står helt stilla på den. det är fan helt fantastiskt.

btw. fantastiskt soundtrack till filmen.











ps. jag å christian var sjöbjörnar av rang på petsamo i förra veckan. fan va snygga vi var.

















ps2. lilla ja ska spela på nalen (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) med hugo lindmark and a bunch of lonesome heroes den 23e november, be there!!  http://www.myspace.com/hugolindmark








Kommentarer
Postat av: lilla sara från husarö

jag älskar din blogg, !

2006-09-18 @ 16:39:05
Postat av: leparapluie

du borde kolla in detektivbyrån (om du inte redan gjort det), de låter lite som soundtracket från amelie. de finns bla. på myspace.

2006-09-18 @ 22:22:41
Postat av: marit

vad kul!! yann tiersens (stavas han sa??) ar ett geni

Postat av: Treno

..Rather helpful information you have here. Grazie! http://www.trenitalia.275mb.com

2007-03-07 @ 17:28:57
Postat av: Anonym

vadå. asså jag ÄR ju ett annat ord för vacker.

petsamo.

2007-11-20 @ 03:32:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback